Leveringstid og fragtpriser

Vi sender pakker med DAO og GLS. For at gøre det så fleksibelt for dig som muligt, kan du vælge mellem flere forskellige forsendelsesmetoder:

DAO
Levering til DAO pakkeshop kr. 29,-
Levering til hjemmeadresse kr. 29,- (kun små pakker og op til 3 kg)

GLS
Levering til GLS pakkeshop kr. 29,- (Fri fragt ved køb over kr. 399,-)
Levering til erhvervsadresse kr. 29,- (Fri fragt ved køb over kr. 399,-)
Levering til privatadresse kr. 49,-
GLS leverer til pakkeshops alle hverdage samt lørdag (til de pakkeshops der holder åbent lørdag).
GLS leverer til privatadresser og erhvervsadresser alle hverdage.

Hent selv
Afhent din ordre på vores lager i Hornbæk kr. 0,-

Sporing
Når din pakke er afsendt fra Lucky Lips vil du modtage en mail med link til din pakkes sporingsnummer, så du kan følge din pakke.

Levering til DAO Pakkeshop
Har du valgt levering til DAO pakkeshop, vil pakken blive leveret direkte dertil og du vil modtage en SMS og en mail fra DAO med en hentekode, når pakken er klar til afhentning.

DAO Hjemmelevering (daoHOME)
Pakken leveres til din adresse alle dage også weekender. DAO vil helst aflevere pakken i din postkasse. Hvis pakken er for stor til postkassen, lægges den i en plastpose ved døren eller andet sikkert sted på adressen. Hvis det vurderes for usikkert, så tager DAO pakken med til nærmeste DAO pakkeshop. Når pakken er leveret får du en mail/SMS i løbet af kort tid.Vær opmærksom på at DAO i de fleste tilfælde leverer mellem kl. 01:00 til 09:00 om morgenen hvorfor omdelerne ikke må benytte ringklokke eller dørtelefon. Vælger du daoHOME accepterer du samtidig at DAO leverer pakken uden kvittering.
Pakker over ca 50 cm samt pakker der vejer over 3 kg. bliver sendt til en pakkeshop, uanset om du har valgt anden leveringsform.

Levering til GLS pakkeshops og udleveringssteder
Har du valgt levering til pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret direkte dertil og du skal medbringe gyldig legitimation for at afhente din pakke. Du bliver adviseret via SMS/e-mail, når pakken er klar til afhentning. OBS! Er der ikke plads til flere pakker i den valgte pakkeshop/udleveringssted, vil pakken blive leveret til nærmeste ledige pakkeshop/udleveringssted. Dette er gælder særligt ved Black Friday og i julen.

Privatpakker og pakker til erhvervsadresser:
Levering af privat- og erhvervspakker med GLS på hverdage ml. kl. 8:00 -16:00. Du vil modtage sms/mail med besked om i hvilket tidsrum pakken forventes leveret. Såfremt ingen er tilstede til at modtage pakken, kan du via mailen fra GLS/Bring omdirigere/give tilladelse til at stille pakken. Du kan ikke skrive det i kommentarfeltet, når du lægger din ordre. Ellers leveres pakken i stedet til en pakkeshop/udleveringssted, hvor pakken kan afhentes indenfor 10 hverdage.

Man-torsdag kl. 9-15.30
Fredag kl. 9-15
Weekender og helligdage lukket

Adressen er Engholmvej 16, 3100 Hornbæk.

Leveringstid
Hos Lucky Lips bestræber vi os på en hurtig levering og afsender ordrer bestilt inden kl. 12:00 på hverdage afsendes som regel samme dag. Ordrer bestilt efter kl. 12:00 sendes førstkommende hverdag.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato er du velkommen til at skrive det under "kommentarer", så vil vi gøre alt hvad vi kan for at få dem frem til ønskede dato. 

Levering til ikke brofaste øer fx Anholt, Bornholm og Læsø: 2-3 hverdage