om lucky lips

Luckylips.dk er din nye online bland selv slikbutik, hvorfra vi sender dine udvalgte slikfavoritter direkte til dig. Du kan bestille slik til weekendhyggen, fødselsdagen, barnedåben, værtindegaven og firmafesten
– eller bare til en lille sød stund.

Vi pakker hver eneste slikpose med kærlighed, frisk slik og stort fokus på hygiejne
– og leverer lige til døren. Nemt og hurtigt.

historien
barndomsminder

Da jeg var 13 år gik min barnedrøm i opfyldelse. Mine forældre kom en dag og fortalte mig, at de ville åbne en slikbutik med bland selv slik - som var det helt nye dengang i 1988. Butikken hed Lucky Lips og lå i Helsingør. Jeg arbejdede der i alle mine teenageår og det var en helt særlig, hyggelig og fin butik. Min mor lærte mig, at man altid skal gå et ekstra skridt for at hjælpe en kunde. Og at man aldrig skal gå på kompromis med kvalitet, hygiejne og rengøring. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har ligget på knæ og rengjort alle paneler og under reolerne.
Her har jeg har pakket i tusindvis af slikposer, påskeæg og fastelavnsris.

familieforøgelse

Siden hen fik min mor endnu en slikbutik i Helsingør og det var i kælderen til denne butik, hvor jeg startede Lirum Larum Leg tilbage i 2006, da jeg var blevet mor til 2 små børn og drømte om at skabe et børneunivers fyldt med legetøj og interiør til børneværelset. Her skulle kvalitet, design og service gå hånd i hånd.

Nu har Lirum Larum Leg fejret 15 års jubilæum og vi gør os stadigvæk umage med at håndplukke kvalitetsprodukter og gå et ekstra skridt for vores kunder.

I dag er jeg mor til 4 dejlige børn i alderen 6-18 år - og selvfølgelig også Lirum Larum Leg og Lucky Lips.

iværksætterdrømme

Min mor lukkede sin sidste slikbutik i 2006 og hjalp i stedet mig i Lirum Larum Leg.
Men min passion - og søde tand - for bland selv slik forsvandt aldrig. Og da jeg så muligheden for at genoplive Lucky Lips i en online version - kunne jeg mærke begejstringen, iværksætterlysten og ivrigheden boble i min mave. Drømmen om at skabe danskernes foretrukne online bland selv slikbutik var skabt og rejsen er nu begyndt sammen med mit stærke hold af medarbejdere.